Wednesday, April 29, 2009

Ini kehidupan aku..

Assalamualaikum..

Mari aku share cikit aktiviti yang akan aku buat sebaik sje habis paper esok

29/4
tghari past habis final paper-aku kne uruskan pelawat daru UMT sampai petang. Malam aku berciap & kemas barang before join beg packing ke Kota TInggi dgn roomate..

30/4
Aku still di Kota Tinggi before balik to UTM petang. Malam tuh maybe aku akan bergerak balik ke Terengganu! Balik kamping holiday+amik nenek. Balik nek bas sowang2...erm bila lah dapat nikah. :P

1-3/5
Ade kat Terengganu ler

3/5
Pagi tuh maybe aku balik semule ke Skudai ngn family utk amik bebarang sekontena..
nasib bek tak sewe lori kontena dari port pasir gudang...hahaha. Family trus balik KL. Aku ditinggalkan keseorangan lagih di UTM..Nasib bek rakan sejawatan di MPP ada..takler bosan sangat...sekali lagi..Umi bile dikran boleh menikah?at least ade jg teman berbicara...(lari topik nih..)

4-8/5
Kerja2 pentadbiran dan percaturan politik kampus..hehehe. Kerja MPP lah

6&7/5
Kem Student Ambassador UTM-nih gerak skali ngn unit pemasaran utm

8/5
Petang kot aku pon beransur pulang ke KL

9&10/5
Hari Cuti Sedunia!!Nih aku isytihar sndiri selepas sekian lame workholic..huhu..sistem badan dah krem..nak rehat ckit. before aku g LI kat DBKL

11/5
Awal pagi2..aku dah kne g naik bus+LRT g opis kat DBKL..LI start
Lunch-ngan Datuk Bndar KL. Dinner ngn Menteri Wilayah Persekutuan..huhuhu (manetau..)

Begituh hidup aku sebagai PERANCANG..moral of de story rancang lah hidup anda, pastikan setiap saat diisi ngn bende paedah spaye syaitan tak membisikkn kat telinga anda buat bende jahat bile ade mse free. Satu lagi past PLAN make sure laksanakan..anda buat PLAN mcm mne pon kalau tak buat..watpe..penat je pikir..
Akhir kate..kite hanya MERANCANG, Allah yang MENENTUKAN!

1 comment:

  1. Nur Inspiration_nasuhaApril 29, 2009 at 4:27 PM

    Hepy holiday~~~
    krim salam kat orang ganu...
    Miss sgt2 kt kg...
    sye abeh paper 6 hrbln..
    then mlm trus balik ganu...

    ReplyDelete

Sila komen.